Original title:
Analýza sítě gastronomických zařízení v regionu Hořovicko
Translated title:
Analysis of the net of gastronomic establisments in region Hořovicko
Authors:
Laštovičková, Zdeňka ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Valentová, Jana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce se zabývá kvantitativní analýzou sítě gastronomických zařízení ve vybraných lokalitách regionu Hořovicko. Pozornost je soustředěna na kvalitativní vyhodnocení stavu v městysi Komárov, kde bylo uskutečněno dotazníkové šetření zkoumající názory a potřeby obyvatel ohledně gastronomických provozů. Práce zkoumá pojmy gastronomie a společné stravování. Z hlediska cestovního ruchu je představen region Hořovicko a jeho hlavní atraktivity.Bachelor's thesis deals with the quantitative analysis of gastronomic establishments in chosen localities in region Hořovicko. The attention is focused on qualitative evaluation of portfolio in small town Komárov, where questionnaire examination was carried out concerning opinions and needs of its citizens regarding gastronomic establishments. The thesis describes terms gastronomy and public catering. In light of tourism there is introduced the region Hořovicko and its main atractivities.
Keywords:
customer; gastronomy; hospitable establisments; public catering; gastronomie; pohostinské zařízení; společné stravování; zákazník
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/20705