Název:
Provozně-marketingová studie gastronomického zařízení
Překlad názvu:
Operational-marketing study of gastronomic facility
Autoři:
Pertilová, Klára ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Práce je věnována provozně-marketingové studii gastronomického zařízení. Účelem je ověřit, zda je třeba využívat teoretických znalostí marketingového plánování v praxi, analyzovat stávající situaci restaurace a vyvodit opatření na zlepšení současného stavu. První část se týká teorie - gastronomické služby v rámci cestovního ruchu, legislativní úprava podnikání v gastronomii a marketingový mix. Druhá část je samotná analýza restauračního zařízení - jedna kapitola je zaměřena na provoz a druhá na použité marketingové nástroje.The thesis is aiimed at an operational-marketing study of gastronomic facility. The goal is to test, if there is a need to use the theoretical knowledge of marketing projecting in practice, analyse current situation of the restaurant and deduce steps to improve actual position. The first part is focused on theory - gastronomic services in the tourism, legislature for entreprises in gastronomy and the marketing mix. The second part is the whole analysis of the gastronomic facility - one chapter is concerned in the management and another chapter in the use of markteting instruments.
Klíčová slova:
gastronomie; provoz a marketing; restaurační zařízení; gastronomy; managing and marketing; restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/20683