Název: Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení
Překlad názvu: A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation
Autoři: Sigler, Karel ; Matoulková, D. ; Kosař, K.
Typ dokumentu: Metodiky
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Brewer´s yeast; HGB process; osmotic pressure
Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), 1M0570 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MŠk
Poznámka: Související webová stránka: www.beerresearch.cz

Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0209924

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115912


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Mikrobiologický ústav
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2012-07-02, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet