Original title:
Možnosti stravování na železnici v České republice
Translated title:
Catering Facilities on Railways in the Czech Republic
Authors:
Steklá, Radka ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Netková, Jarmila (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami na železnici v České republice. Cílem práce je podat ucelený přehled o stravovacích možnostech na české železnici a provést analýzu nabídky a cenové hladiny jednotlivých poskytovatelů služeb. V prvních dvou kapitolách jsou definovány základní pojmy z oblasti dopravy a stravování v dopravě. Třetí kapitola se zaměřuje na charakteristiku českých poskytovatelů služeb železničního stravování a v poslední kapitole je provedena analýza nabídky a cenové hladiny v jídelních vozech projíždějících naším územím.The bachelor thesis is focused on catering services on railways in the Czech Republic. The aim of the thesis is firstly to summarize possibilities of an on - board refreshment in the Czech republic at this time and secondly to compare the offer and prices of particular catering providers. First two parts define basic terms in the area of both transportation and catering services provided during a transport. The third part deals with characteristics of Czech providers of an on - train refreshment and in the last part there is an analysis of the offer and prices in dinning cars passing through our country.
Keywords:
catering; catering services; dinning cars; railway; catering; jídelní vozy; stravovací služby; železnice
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/30706