Název:
Možnosti stravování na železnici v České republice
Překlad názvu:
Catering Facilities on Railways in the Czech Republic
Autoři:
Steklá, Radka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami na železnici v České republice. Cílem práce je podat ucelený přehled o stravovacích možnostech na české železnici a provést analýzu nabídky a cenové hladiny jednotlivých poskytovatelů služeb. V prvních dvou kapitolách jsou definovány základní pojmy z oblasti dopravy a stravování v dopravě. Třetí kapitola se zaměřuje na charakteristiku českých poskytovatelů služeb železničního stravování a v poslední kapitole je provedena analýza nabídky a cenové hladiny v jídelních vozech projíždějících naším územím.The bachelor thesis is focused on catering services on railways in the Czech Republic. The aim of the thesis is firstly to summarize possibilities of an on - board refreshment in the Czech republic at this time and secondly to compare the offer and prices of particular catering providers. First two parts define basic terms in the area of both transportation and catering services provided during a transport. The third part deals with characteristics of Czech providers of an on - train refreshment and in the last part there is an analysis of the offer and prices in dinning cars passing through our country.
Klíčová slova:
catering; jídelní vozy; stravovací služby; železnice; catering; catering services; dinning cars; railway
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/30706