Název: Analýza funkčních vlastností proteinových izolátů
Překlad názvu: Analysis of functional properties of protein isolates
Autoři: Vojtasová, Tereza ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza barvy; aplikace v potravinářství; emulgace; funkční vlastnosti; komerční proteinové izoláty; pěnivost; pšeničný otrubový protein; rostlinné a živočišné proteiny; rozpustnost; vaznost vody a oleje; color analysis; commercial protein isolates; emulsification; foaming; food applications; functional properties; plant and animal proteins; water solubility; water-holding and oil-holding capacities; wheat bran protein

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247798

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-617353


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet