Název: Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970
Překlad názvu: Selected issues of food quality in 1950–1970
Autoři: Franc, Martin
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin, Praha (CZ), 20200206
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Czechoslovakia, 1950-1970; food quality; food substitutes
Číslo projektu: GA20-17501S (CEP)
Poskytovatel projektu: GA ČR
Zdrojový dokument: 1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků, ISBN 978-80-7592-061-4
Poznámka: Související webová stránka: https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected

Instituce: Masarykův ústav a Archiv AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0312919

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432305


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Masarykův ústav a Archiv
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2020-12-03, naposledy upraven 2020-12-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet