Název: Vliv intervencí potravinářského průmyslu v druhé polovině 20.století na současné vnímání nízkotučného stravování v ČR
Překlad názvu: The influence of interventions of the food industry in the second half of 20th century on current perception of low-fat diet in the Czech Republic
Autoři: Kaňková, Jaroslava ; Rosenfeldová, Jana (vedoucí práce) ; Klimeš, David (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Klíčová slova: intervence; nízkotučné; potravinářský průmysl; public affairs; public relations; strava; vliv; výživa; diet; food industry; influence; interventions; low-fat; nutrition; public affairs; public relations

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/118707

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415215


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet