Název:
Immunologically active components of human milk and their changes after pasteurization
Překlad názvu:
Imunologicky aktivní složky mateřského mléka po úpravě pasterizací teplem a tlakem
Autoři:
Burianová, Jaroslava ; Kverka, Miloslav ; Hofmanová, Běla ; Houška, M. ; Měřička, P. ; Tlaskalová, Helena Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./, Liberec (CZ), 2007-10-02 / 2007-10-05
Rok:
2007
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] In our study milk pasteurization (both heat and pressure one) was shown to cause changes of immunologically active componentsV naší studii jsme prokázali, že úprava mateřského mléka teplem nebo tlakem před podáním novorozencům ovlivňuje aktivitu imunologických složek
Klíčová slova:
human milk Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GD310/03/H147 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./
Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0158009