Název: Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování
Překlad názvu: Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process
Autoři: Bobálová, Janette ; Chmelík, Josef
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./, Skalský Dvůr (CZ), 2006-05-29 / 2006-05-31
Rok: 2006
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barley; malting; proteomics
Číslo projektu: CEZ:AV0Z40310501 (CEP), 1M0570 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MŠk
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISSN 1802-1433

Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0135772

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35658


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav analytické chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet