Název: Výběr vhodných autochtonních kvasinek pro výrobu vína
Překlad názvu: Selection of appropriate indigenous yeasts for wine production
Autoři: Krátká, Veronika ; Babák, Libor (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace; kvasinky; RFLP-PCR; Terroir; fermentation; RFLP-PCR; Terroir; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30897

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217062


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet