Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 9 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru. Podnikatelským záměrem v této práci je otevření hostinského zařízení v areálu fotbalového hřiště v Říčanech u Brna a jeho provoz. Vychází se zejména ze získaných teoretických znalostí a vlastních zkušeností, na základě těchto poznatků jsou zpracovány analýzy související s tématem práce. Výsledkem je návrh komplexního a uskutečnitelného podnikatelského plánu.
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Podnikatelský záměr- Sportclub RAFK
Bábor, Tomáš ; Ujčíková, Miroslava (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá problematikou vytvoření podnikatelského záměru a plánování budoucích podnikatelských činností. Práce by měla být pomocným vodítkem pro sestavení kvalitního podnikatelského záměru z teoretického hlediska, který se bude opírat i o vlastní návrh z praxe, a to převzetí Sportclubu RAFK v Rajhradě.
Podnikatelský záměr firmy
Kmínek, František ; MBA, Přemysl Kučera, (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení malého podniku, zabývajícího se hostinskou činností. První část práce tvoří úvod. Teoretická část obsahuje informace o tvorbě podnikatelského plánu, problematice hostinské činnosti a podnikání v České republice. Vlastní práce popisuje vznik podnikatelského plánu pro vytvoření nové restaurace. Celá práce tvoří podklady pro budoucí realizaci celého projektu.
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru. Podnikatelským záměrem v této práci je otevření hostinského zařízení v areálu fotbalového hřiště v Říčanech u Brna a jeho provoz. Vychází se zejména ze získaných teoretických znalostí a vlastních zkušeností, na základě těchto poznatků jsou zpracovány analýzy související s tématem práce. Výsledkem je návrh komplexního a uskutečnitelného podnikatelského plánu.
Podnikatelský záměr firmy
Kmínek, František ; MBA, Přemysl Kučera, (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení malého podniku, zabývajícího se hostinskou činností. První část práce tvoří úvod. Teoretická část obsahuje informace o tvorbě podnikatelského plánu, problematice hostinské činnosti a podnikání v České republice. Vlastní práce popisuje vznik podnikatelského plánu pro vytvoření nové restaurace. Celá práce tvoří podklady pro budoucí realizaci celého projektu.
Podnikatelský záměr- Sportclub RAFK
Bábor, Tomáš ; Ujčíková, Miroslava (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá problematikou vytvoření podnikatelského záměru a plánování budoucích podnikatelských činností. Práce by měla být pomocným vodítkem pro sestavení kvalitního podnikatelského záměru z teoretického hlediska, který se bude opírat i o vlastní návrh z praxe, a to převzetí Sportclubu RAFK v Rajhradě.
Založení podniku v oboru pohostinství
Fikotová, Zdeňka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Předmětem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu založení kavárny v Českých Budějovicích. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje základním pojmům týkajících se podnikání a obecnému popisu a struktuře podnikatelského plánu. V praktické části je sestaven kompletní podnikatelský plán Divadelní kavárny a vinárny. Tento plán má za úkol ověřit použitelnost teoretických postupů v praxi a prokázat, že je projekt realizovatelný a má šanci na úspěch.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.