Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán
Talaš, Radek ; Musil, Tomáš (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Tato práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu, který se bude zabývat možnostmi vstupu na současný trh stravenek v České republice. Pro vstup na tento trh by měla posloužit nová forma stravenky - elektronická stravenka.
Podnikatelský plán
Talaš, Radek ; Musil, Tomáš (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Tato práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu, který se bude zabývat možnostmi vstupu na současný trh stravenek v České republice. Pro vstup na tento trh by měla posloužit nová forma stravenky - elektronická stravenka.
Analýza ekonomických dopadů využití stravenek v zaměstnaneckém stravování
Nenáhlová, Jana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Diplomová práce se zabývá systémem stravování zaměstnanců v České republice. V první části práce uvádí stručnou historii společného stravování a identifikuje způsoby stravování zaměstnanců v ČR. Dále se práce zaměřuje na využití stravenek. Analyzuje postoj zaměstnanců, zaměstnavatelů a majitelů restaurací na stravenky. V závěru jsou vymezeny dopady na zaměstnance, zaměstnavatele a restaurace, pokud by došlo ke zrušení daňové výhodnosti stravenek. Práce obsahuje ilustrativní příklad dopadů na konkrétní restauraci.
Ekonomická analýza míry vlivu stravenek na obezitu občanů
Doležalová, Kateřina ; Písař, Pavel (vedoucí práce) ; Ježek, Tomáš (oponent)
Předmětem práce je posouzení vlivu jídelních poukazů na nadváhu občanů. Práce teoreticky analyzuje následky a dopady užívání stravenek na občana-spotřebitele z hlediska volby spotřebitele, podmínek, za nichž se rozhoduje, z hlediska teorie spotřeby a dalších faktorů a efektů, jež mají rozhodující vliv na spotřebitelovo chování. Poukazuje na jednotlivé "rizikové" činitele, které mohou být významnými podněty, jež spotřebitele ovlivňují (a to i nepřímo) a na jejichž základě pak může (ale nemusí) docházet právě ke vzniku obezity. Závěr práce je věnován otázce účinnosti a efektivnosti určité státní regulace v této oblasti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.