Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 143 záznamů.  začátekpředchozí141 - 143  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Význam regionální gastronomie v jižních Čechách
Mužíková, Jana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Práce se zabývá gastronomií v cestovním ruchu se zvláštním zaměřením na turistický region jižní Čechy. Zaměřuje se především na typické jihočeské pokrmy, významné regionální potravinářské firmy a na místní gastronomické akce. Praktická část analyzuje současný stav nabídky regionální gastronomie a povědomí místních obyvatel o jihočeské kuchyni.
Činnost regionálních cestovních kanceláří a agentur
Fendrych, David ; Musil, Martin (vedoucí práce) ; Jaderná, Eva (oponent)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a porovnat existenci, činnost a roli cestovních kanceláří a agentur v České republice, které se zabývají příjezdovým a domácím cestovním ruchem v konkrétním regionu. Práce se zaměřuje na region Jižní Čechy, jenž je dále v textu blíže definován. Stěžejní metodou při této analýze je průzkum katalogů a webových stránek cestovních kanceláří a agentur, působících v tomto regionu. Informace o nabízených službách a produktech se dále zkoumají v dílčích analýzách podle jednotlivých hledisek.
Postavení zámku Štěkeň v cestovním ruchu
Zamazalová, Jana ; Netková, Jarmila (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Zámek Štěkeň představuje zajímavou a mnoha lidmi ještě neobjevenou kulturní památku, která se nachází v turistickém regionu Jižní Čechy. Byl postavený v roce 1665 v raně barokním slohu a v současnosti se využívá jako rekreační a vzdělávací dům pro širokou veřejnost. Cílem práce je zhodnotit postavení tohoto zámku v cestovním ruchu Jihočeského kraje, popsat jeho potenciál a možnosti dalšího rozvoje, zanalyzovat, zda je mezi ostatními památkami konkurenceschopný, a navrhnout možná řešení ke zvýšení návštěvnosti této památky.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 143 záznamů.   začátekpředchozí141 - 143  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.