Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Možnosti stravování na železnici v České republice
Steklá, Radka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami na železnici v České republice. Cílem práce je podat ucelený přehled o stravovacích možnostech na české železnici a provést analýzu nabídky a cenové hladiny jednotlivých poskytovatelů služeb. V prvních dvou kapitolách jsou definovány základní pojmy z oblasti dopravy a stravování v dopravě. Třetí kapitola se zaměřuje na charakteristiku českých poskytovatelů služeb železničního stravování a v poslední kapitole je provedena analýza nabídky a cenové hladiny v jídelních vozech projíždějících naším územím.
Catering services provided in the rail transport
Levák, Adam ; Vaško, Martin (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Cílem práce je podat komplexní přehled o stavu železniční dopravy a v ní poskytovaných služeb na území České republiky. První kapitola informuje o vývoji železniční dopravy a její současné pozici v rámci dopravního systému ve světě. Druhá kapitola charakterizuje stravovací služby v železniční dopravě, formy zabezpečení těchto služeb a funkce, které plní. Závěr této kapitoly nabízí rozdělení železničního stravování podle místa, kde jsou stravovací služby poskytované. Praktická část analyzuje cateringové společnosti působící v železniční dopravě na území České republiky, jejich nabídku služeb a podíl na trhu. Závěrečná kapitola práce je zaměřená na představení budoucnosti a trendů v stravování v železniční dopravě.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.