Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Borecká, Markéta ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem této bakalářské práce je analýza vybraného gastronomického zařízení a porovnání tohoto podniku s konkurencí v okolí. V práci jsou návrhy na zlepšení současné situace a další možnosti rozvoje podniku. Práce je rozdělena do šesti tematických celků. V první části se práce zabývá významem provozní studie, druhá část obsahuje obecnou charakteristiku stravovacích služeb. Třetí část je zaměřena na charakteristiku lokality Saska-Anhaltska a její atraktivity z hlediska cestovního ruchu. Čtvrtá část se zabývá německou gastronomií. Pátá část srovnává legislativní normy v oblasti gastronomie v Německu a České republice. Poslední šestou částí je analýza podniku včetně návrhů na zlepšení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.