Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 22 záznamů.  předchozí11 - 20další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Low cost business model in passenger railway transport
Toman, Ivo ; Zelený, Lubomír (vedoucí práce) ; Sklenář, Jan (oponent)
Zjištění potenciálu implementace low-cost business modelu v osobní železniční přepravě. Analýza technik z jiných odvětví a ohodnocení hodnoty těchto technik.
Glykosylace povrchové membrány EL-4 buněk: vliv volného nebo N-(2-hydroxypropyl)methacrylamide (HPMA) vázaného doxorubicinu
Kovář, Lubomír ; Etrych, Tomáš ; Šubr, Vladimír ; Strohalm, Jiří ; Sklenář, Jan ; Chytil, Petr ; Ulbrich, Karel ; Říhová, Blanka
V těchto pokusech jsme sledovali vliv vysoce glykosylované povrchové molekuly CD43 u buněk vystaveným volnému doxorubicinu nebo doxorubicinu konjugovanému k HPMA polymeru
Cyklický peptid sekretovaný Pseudallescheria boydii – potenciální marker v diagnostice fugálních infekcí
Sklenář, Jan ; Žabka, Martin ; Šulc, Miroslav ; Olšovská, Jana ; Havlíček, Vladimír
Práce se týká izolace a purifikace fugálního sekundárního metabolitu pomocí kapalinové chromatografie a určení jeho struktury pomocí hmotové spektrometrie a nukleární magnetické rezonance. Díky jeho vysoké stabilitě bude zmíněný cyklický peptid testován zda by nemohl sloužit jako biomarker fugální infekce
Protein chimistry and massspectromtry in strictural analysis of large proteins
Bezouška, Karel ; Man, Petr ; Pompach, Petr ; Novák, P. ; Havlíček, Vladimír ; Hilgenfeld, R. ; Plíhal, Ondřej ; Sklenář, Jan ; Pišvejcová, Andrea ; Křen, Vladimír
According to the textbook knowledge the use of automated Edman degradation and protein mass spectrometry for the determination of complete primary stricture is limited to small proteins with molecular size less than 10 kDa.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 22 záznamů.   předchozí11 - 20další  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
4 Sklenář, Jakub
3 Sklenář, Jaroslav
3 Sklenář, Jiří
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.