Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výroba krytu
Dymák, Petr ; Císařová, Michaela (oponent) ; Podaný, Kamil (vedoucí práce)
Kryt je součástka používaná k zakrytí ložiska motoru. Materiál, použitý pro jeho výrobu, je ocel 11 320. Z možných technologií pro výrobu byla zvolena jako nejvhodnější metoda konvenčního tažení bez ztenčení stěny. Pro zhotovení krytu byl spočítán průměr přístřihu 477 mm, který bude vyroben z tabule plechu o rozměrech 1 x 3000 x 1500 mm. K tváření bude použit hydraulický dvojčinný lis CTH 250 od společnosti ŽĎAS a.s., pro který bude navržen tažný nástroj. Po provedení ekonomického zhodnocení byla stanovena cena jedné součástky na 62 Kč ze série 100 000 ks/rok.
Nutriční chování žáků vybraných základních škol na Vlašimsku
Dymák, Petr ; Marádová, Eva (vedoucí práce) ; Vodáková, Jitka (oponent)
Název: Nutriční chování žáků vybraných základních škol na Vlašimsku Abstrakt: Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám shrnutím poznatků o vlivech výživy na duševní a tělesný vývoj dětí školního věku, na vytváření jejich výživových zvyklostí, tvoření averzí a preferencí k jídlu, sociální facilitací v přítomnosti vrstevníků a jaký vliv na příjem potravy má změna vnějších nebo vnitřních podmínek. Cílem praktické části práce je zmapovat metodou kvantitativního výzkumu (dotazníkovým šetřením), do jaké míry využívají děti stravování ve školní jídelně a jak tyto děti vnímají prostředí školní jídelny. K dalším tématům patří sledování spokojenosti dětí s nabídkou ve školních jídelnách, jaké mají žáci preference při výběru jídel a jaké jsou jejich stravovací návyky. Jako cílovou skupinu jsem určil žáky 1. a 2. stupně vybraných základních škol na Vlašimsku. V závěru práce se pokouším doporučit a nastínit poměr použití fast food, comfort food a klasických potravin ve stravování školních dětí. Výběr a regulace potravy školních dětí mají přímý vliv na zdraví nejen z pohledu jednotlivce, ale i celé společnosti.
Přírodovědné vycházky pro žáky základní školy v regionu Podblanicka
Dymák, Petr ; Andreska, Jan (vedoucí práce) ; Hanel, Lubomír (oponent)
Práce se věnuje regionu Podblanicka jako extramurálnímu didaktickému prostoru. Na obecnou charakteristiku regionu navazuje popis pěti konkrétních vycházek. Didaktickou část zpracovává autor teoreticky z pohledu Rámcového vzdělávacího programu a zvláště konkrétního Školního vzdělávacího programu. Zvláštní pozornost je v práci věnována konkrétní metodice jednotlivých vycházek, včetně autorské tvorby pracovního listu ke geologické vycházce. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Nutriční chování žáků vybraných základních škol na Vlašimsku
Dymák, Petr ; Marádová, Eva (vedoucí práce) ; Vodáková, Jitka (oponent)
Název: Nutriční chování žáků vybraných základních škol na Vlašimsku Abstrakt: Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám shrnutím poznatků o vlivech výživy na duševní a tělesný vývoj dětí školního věku, na vytváření jejich výživových zvyklostí, tvoření averzí a preferencí k jídlu, sociální facilitací v přítomnosti vrstevníků a jaký vliv na příjem potravy má změna vnějších nebo vnitřních podmínek. Cílem praktické části práce je zmapovat metodou kvantitativního výzkumu (dotazníkovým šetřením), do jaké míry využívají děti stravování ve školní jídelně a jak tyto děti vnímají prostředí školní jídelny. K dalším tématům patří sledování spokojenosti dětí s nabídkou ve školních jídelnách, jaké mají žáci preference při výběru jídel a jaké jsou jejich stravovací návyky. Jako cílovou skupinu jsem určil žáky 1. a 2. stupně vybraných základních škol na Vlašimsku. V závěru práce se pokouším doporučit a nastínit poměr použití fast food, comfort food a klasických potravin ve stravování školních dětí. Výběr a regulace potravy školních dětí mají přímý vliv na zdraví nejen z pohledu jednotlivce, ale i celé společnosti.
Výroba krytu
Dymák, Petr ; Císařová, Michaela (oponent) ; Podaný, Kamil (vedoucí práce)
Kryt je součástka používaná k zakrytí ložiska motoru. Materiál, použitý pro jeho výrobu, je ocel 11 320. Z možných technologií pro výrobu byla zvolena jako nejvhodnější metoda konvenčního tažení bez ztenčení stěny. Pro zhotovení krytu byl spočítán průměr přístřihu 477 mm, který bude vyroben z tabule plechu o rozměrech 1 x 3000 x 1500 mm. K tváření bude použit hydraulický dvojčinný lis CTH 250 od společnosti ŽĎAS a.s., pro který bude navržen tažný nástroj. Po provedení ekonomického zhodnocení byla stanovena cena jedné součástky na 62 Kč ze série 100 000 ks/rok.

Viz též: podobná jména autorů
2 Dymák, Pavel
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.