Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 656 záznamů.  začátekpředchozí651 - 656  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán - Chocobar
Krajčová, Iva ; Boukal, Petr (vedoucí práce) ; Krause, Josef (oponent)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním konkrétního podnikatelského plánu podniku ChocoBar, s.r.o. Jedná se o podnik kavárenského typu, jehož hlavním artiklem není káva, ale horká čokoláda. První část vysvětluje základní pojmy, které souvisejí s danou problematikou. Ve druhé části je zpracován podnikatelský plán. Jeho součástí je i finanční analýza předpokládaných výsledků za tři roky podnikání.
Provozní analýza gastronomického zařízení
Čejpová, Ilona ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu vybraného stravovacího zařízení a zhodnocení jeho postavení v porovnání s konkurencí na trhu. Práce je rozdělena do čtyř tematických celků. První část je teoretická, charakterizuje stravovací služby - význam, formy, kategorie stravovacích provozoven a její síť v ČR. Velká část pozornosti je též věnována teorii marketingu. Druhou část tvoří historický pohled na pražské kavárenské podniky v první polovině 20.let. Hlavní částí je analýza vybraného podniku, kavárny Cukrkávalimonáda. Podnik je analyzován z pohledu lokalizace, materiálního vybavení a jednotlivých nástrojů marketingového mixu. V poslední části je shrnuta současná situace provozovny pomocí SWOT analýzy. Nakonec jsou zde navržena nápravná opatření.
Podnikatelský plán
Němeček, Ondřej ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Tyll, Ladislav (oponent)
Cílem této bakalářské práce bylo zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající kavárnu a zjistit, zda je záměr ekonomicky smysluplný a životaschopný. Práce má dvě části. V první -- metodologické -- popisuji teoretická východiska pro vypracování podnikatelského plánu. Na jejím základě jsem poté zpracoval část praktickou -- samotný podnikatelský plán.
Bussiness plan - Tower Café
Gašparík, Michal ; Schönfeld, Jaroslav (vedoucí práce) ; Kopkáně, Heřman (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu pro kavárnu na konkrétním místě, v Jindřišské věži a následně zhodnocuje, zda a za jakých podmínek je tento projekt ziskový a realizovatelný. V první části se zabývám teoretickým základem, konkrétně podstatou, účelem, zásadami pro zpracování a samotnou strukturou podnikatelského plánu. V části praktické postupně rozpracovávám podnikatelský záměr, když využívám získané znalosti s teorie a pracovních zkušeností. Struktura podnikatelského plánu obsahuje všeobecný popis firmy, přestavení klíčových osobností a řešení personálních otázek, produkty, analýzu PEST, analýzu SWOT i analýzu konkurence, marketingové cíle, definici složek marketingového mixu za pomoci modelu 4C, výrobu a provozní plán. Finanční plán kromě nezbytných finančních výkazů, analýzy nákladů a výnosů zahrnuje i analýzu bodu zvratu. Na základě poskytnutých informací může tento obchodní plán posloužit především případným zájemcům, kteří by chtěli zkusit podnikat v daném objektu a v této oblasti podnikání.
Podnikatelský plán na založení firmy (podnikající v oblasti pohostinství)
Pařízková, Dana ; Filipová, Alena (vedoucí práce) ; Zeman, Jiří (oponent)
Předkládaná bakalářská práce si klade za cíl vypracování podnikatelského plánu na založení firmy podnikající v oblasti pohostinství (firmy Eifell s.r.o. provozující kavárnu Eifell Café), reflektující relevantní faktory, které mají na jeho vypracování, tedy na založení a fungování firmy Eifell s.r.o., vliv. Teoretická část obsahuje definici pojmů, obecnou charakteristikou podnikatelské činnosti, služeb v oblasti pohostinství, jakožto dílčí a specifické oblasti služeb, definici a základní náležitosti podnikatelského plánu. V druhé, praktické, části práce se nachází případová studie podnikatelského plánu, která je konkrétním naplněním jednotlivých složek podnikatelského plánu na založení kavárny Eifell Café.
PODNIKATELSKÝ PLÁN
Lapková, Kamila ; Müllerová, Libuše (vedoucí práce) ; Nováčková, Zdenka (oponent)
Tato diplomová práce podává ucelený popis podnikatelského plánu - založení kavárny. Rozebírá veškeré nutné kroky od volby právní formy podnikání, přes získání finanční prostředků, nebytových prostor, jejich rekonstrukci a vybavení, až po otevření kavárny. Podnikatelský plán dává jasnou představu o vzhledu kavárny, její organizaci, nabízeném sortimentu a jeho cenách. Tento ucelený podnikatelský plán může sloužit jako podklad pro získání nebytových prostor a finančních prostředků pro jeho realizaci.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 656 záznamů.   začátekpředchozí651 - 656  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.