Název: Provozní analýza gastronomického zařízení
Překlad názvu: The operational analysis of the chosen catering facility
Autoři: Čejpová, Ilona ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kavárna; marketing; stravování; cafeteria; food&beverage services; marketing

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/22996

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-18966


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet