Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1,001 záznamů.  začátekpředchozí31 - 40dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
A Proposal for Fundation a Company PeleBrick
Polák, Daniel ; Horváthová, Ingrid (oponent) ; Vaškovičová, Jana (vedoucí práce)
The aim of my diploma’s thesis is a proposal to establish a company PeleBrick. The company will concentrate on production of ecological products from wood biomass. In the first part are theoretical basis for the establishment of a trade, a business plan and explain what is the biomass. In the second, practical part, is already broken up the actual business plan with all the necessities.
Business Plan – Establishment of a Confectionery Factory
Ďurinová, Lenka ; Součková, Markéta (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
The bachelor´s thesis is focusing on the creation of a business plan for the establishment of a confectionery factory in Morava. The first chapter is focused on the theoretical basis of the thesis. The next chapter describes a current state, which contains a market analysis, the analysis of competition, SWOT and STEP analysis. The last chapter suggests a solution for possible problems.
Podnikatelský plán pro vznik společnosti Octago s. r. o.
Malast, Martin ; Dohnalová, Veronika (oponent) ; Hornungová, Jana (vedoucí práce)
Predmetom mojej bakalárskej práce je podnikateľský zámer na vytvorenie spoločnosti Octago s.r.o. Práca sa skladá z troch častí, teoretickej, analytickej a praktickej. V teoretickej časti sa zameriavam na definovanie pojmov podnikateľský plán, podnik, podnikanie, marketing, analýzu trhu. V analytickej časti som rozpracoval teoretické východiska. V praktickej časti som vypracoval podnikateľský plán pre spoločnosť Octago s.r.o.. Cieľom práce je skutočné založenie firmy Octago s.r.o.
Podnikatelský záměr: zřízení výživové poradny pro veřejnost
Vahala, Zdeněk ; Hanušová, Helena (oponent) ; Šopíková, Jana (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku podniku a podnikání, dále požadavky a postup vypracování kvalitního podnikatelského plánu pro založení malého podniku. Praktická část je samotným vypracováním podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Elimit, která bude poskytovat komplexní nutriční poradenství v brněnském regionu.
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Podnikatelský plán pro založení fitness&wellness centra
Tomašík, Zbyněk ; Fischer, Jan (oponent) ; Koudelková, Petra (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá sestavením kompletního podnikatelského plánu pro založení nového podniku v oblasti sportu a relaxace. Konkrétně se jedná o fitness&wellness centrum. Při sestavování byla provedena analýza trhu, dále byly pro identifikaci možných rizik a příležitostí využity metody SWOT a SLEPT. V závěru se posuzuje, zda je návrh realizovatelný.
Podnikatelský záměr - založení nové provozovny
Hájková, Kristýna ; Kubišta, Zdeněk (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem restaurace RACEK, a to otevřením nové provozovny. Zaměřuje se na vymezení základních pojmů souvisejících s podnikatelským záměrem a následně je v souladu s teoretickými poznatky zpracován podnikatelský plán. Na základě výsledků poté doporučím realizovat celou investici nebo jen její část.
Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie
Páter, Vít ; Vraniak, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
V této práci se zabývám tím, jestli je možné vybudovat konkurence schopnou bezlepkovou pizzerii, která bude přímo konkurovat normálním pizzeriím, dokonce se pokusí nabídnout nižší ceny a vybudovat si určitou konkurenční výhodu. Práce se skládá ze tří částí. V první části se zaměřím pouze na teoretickou část problematiky podnikání a vybudování podniku. Druhá část obsahuje především analýzy zákazníků a konkurence. Třetí část obsahuje návrh bezlepkové pizzerie založené na poznatcích z předchozích dvou částí.
Business Plan - Establishment of the Accommodation for Students
Franík, Peter ; Macik, Martin (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
This bachelor thesis deals with creating a business plan for establishing a company, which will provide accommodation mainly for students. There is theoretical section in the beginning, which defines methods used in analysis and provides knowledge for making up a business plan. Next part is focused on concrete analysis of present and at the end, the knowledge from previous parts is used to create a business plan of a company.
Podnikatelský plán na založení restaurace
Vašendová, Dominika ; Janošcová, Zuzana (oponent) ; Ptáček, Roman (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení restaurace ve Frenštátě pod Radhoštěm. První část se zaměřuje na teoretická východiska, která vymezují pojmy spjaté s tvorbou podnikatelského plánu. Analytická část převádí teoretické poznatky do praxe. Obsahuje analýzy makro i mikroprostředí a marketingový průzkum k ověření poptávky po novém restauračním zařízení v dané lokalitě. Výsledkem je návrh podnikatelského plánu pro založení podniku.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 1,001 záznamů.   začátekpředchozí31 - 40dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.