Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 16 záznamů.  předchozí11 - 16  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán založení kavárenského podniku
Malinová, Michaela ; Presse, Michal (oponent) ; Zinecker, Marek (vedoucí práce)
Bakalářská práce obsahuje návrh na založení podnikatelského subjektu operujícího v oblasti služeb, konkrétně kavárny. Teoretická část shrnuje základní pojmy a zákonné požadavky pro realizaci daného podnikatelského plánu. V praktické části jsou zpracovány analýzy, finanční návrhy či možné postupy řešení, které mohou ovlivňovat vývoj podniku.
Podnikatelský plán pro společnost Thai Power: distributora bylinné kosmetiky
Dubencu, Natalia ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Pernica, Karel (oponent)
Cílem této diplomové práce je připravit komplexní podnikatelský plan pro start-up, zabývající se distribucí Thajské bylinné kosmetiky na rumunském trhu. Práce je rozdělena do dvou částí: teoretické a praktické. Teoretická část popisuje jednotlivé kroky podnikatelského plánu na základě odborné literatury. Dále obsahuje vhled do podnikání a poskytuje důležité nástroje pro efektivní řízení distribuční společnosti. Praktická část se zabýva konkrétním podnikatelským plánem vytvořeným pro rozvoj Thai Power na novém trhu.
Podnikatelský plán na založení tetovacího studia
Koláčková, Jana ; Karlík, Martin (oponent) ; Zinecker, Marek (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro založení tetovacího studia. Je rozdělena do tří částí, které jsou vzájemně provázané. Teoretická část vymezuje základní pojmy vybraného tématu. Analytická část popisuje současný stav a pomáhá zařadit téma do širších mikroekonomických a makroekonomických souvislostí. Návrhová část obsahuje vlastní návrh podnikatelského plánu.
Podnikatelský záměr pro internetový portál zprostředkující IT služby
Slováček, Jan ; Ševčík, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je podnikatelským plánem pro nově vznikající internetový portál zprostředkující IT služby. Tento plán je rozdělen do tří částí a to do teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou popsány jednotlivé pojmy, které spadají do této oblasti podnikání. Analytická část je zaměřena na analýzu společnosti, konkurence a prostředí na trhu. Návrhová část je popsána dle obvyklé struktury podnikatelského plánu. Je zde popsána funkční stránka portálu, marketingový mix, kterým se bude webový portál propagovat. Dále organizační plán, hodnocení rizik a finanční plán. Tento podnikatelský záměr bude použit k reálnému využíti v praxi.
Coworkingová, kreativní a inovační centra v Brně a jejich význam pro rozvoj města
Gongolová, Michaela
Diplomová práce je zaměřena na coworkingová, kreativní a inovační centra v Brně a jejich význam pro rozvoj města. Cílem práce je popsat aktuální stav těchto center, následně analyzovat jejich dopad na rozvoj města a zjistit jejich přínos pro potenciální uživatele. První část práce se zabývá vymezením základních podnikatelských pojmů a podnikatelského prostředí v České republice, věnuje se také důležitosti inovací a kreativity v organizaci. Současně představuje historický vývoj coworkingových, kreativních a inovačních center, jejich vymezení a popisuje zkoumané organizace v Brně a České republice, kdy se soustředí především na představení vize a hodnot těchto subjektů, principů jejich fungování, konkrétním příkladům realizovaných projektů a hlavním přínosům pro uživatele. Praktická část se věnuje vlastnímu výzkumu, který má smíšený design a následnému zhodnocení a formulaci závěrečných doporučení, která jsou zaměřena nejen na další rozvoj těchto center, ale i na navázání hlubší spolupráce s Magistrátem města Brna, aby docházelo k synergickému růstu mezi městem a jeho obyvateli.
Podnikatelský plán MSP
Machová, Adéla ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Diplomová práce na téma Podnikatelský plán MSP představuje nejdříve teoretický popis tvorby podnikatelských plánů, kde se podrobně věnuje důvodům existence podnikatelského plánu a podnikání a poté jednotlivým bodům podnikatelského plánu. A to od určování cílů přes popis podnikatelské činnosti pomocí různých metod až po financování plánu. Praktická část se pak zabývá tvorbou konkrétního podnikatelského plánu. Tento plán zakládá restauraci jako první článek budoucího franšízového řetězce. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu a ověření jeho realizovatelnosti. Teoretická část bude přímo aplikována na tvorbu praktické části.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 16 záznamů.   předchozí11 - 16  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.