Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Založení malého podniku
Rous, Filip ; Veselý, Josef (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Smyslem této diplomové práce je vytvoření návrhu podnikatelského plánu pro založení malého podniku. První část pojednává o teoretických poznatcích z oblasti podniku, podnikání a vinohradnictví. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu podnikatelského sektoru a třetí závěrečná část obsahuje návrh podnikatelského plánu pro založení vinotéky.
Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti
Rous, Filip ; Eva, Paňáková (oponent) ; Kruntorádová, Markéta (vedoucí práce)
Smyslem této bakalářské práce je vytvoření návrhu změn systému odměňování zaměstnanců ve společnosti FORTYS PIZZA s.r.o. První část pojednává o teoretických poznatcích z oblasti odměňování zaměstnanců. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu systému odměňování zaměstnanců ve společnosti a vnitřních a vnějších vlivů ovlivňujících tento systém odměňování a třetí závěrečná část obsahuje navržené změny v systému odměňování zaměstnanců.
Založení malého podniku
Rous, Filip ; Veselý, Josef (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Smyslem této diplomové práce je vytvoření návrhu podnikatelského plánu pro založení malého podniku. První část pojednává o teoretických poznatcích z oblasti podniku, podnikání a vinohradnictví. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu podnikatelského sektoru a třetí závěrečná část obsahuje návrh podnikatelského plánu pro založení vinotéky.
Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti
Rous, Filip ; Eva, Paňáková (oponent) ; Kruntorádová, Markéta (vedoucí práce)
Smyslem této bakalářské práce je vytvoření návrhu změn systému odměňování zaměstnanců ve společnosti FORTYS PIZZA s.r.o. První část pojednává o teoretických poznatcích z oblasti odměňování zaměstnanců. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu systému odměňování zaměstnanců ve společnosti a vnitřních a vnějších vlivů ovlivňujících tento systém odměňování a třetí závěrečná část obsahuje navržené změny v systému odměňování zaměstnanců.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.