Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza a komparace využití destinačních karet v České republice a v zahraničí
Fikejsová, Julie ; Herget, Jan (vedoucí práce) ; Pilařová, Adéla (oponent)
Cílem diplomové práce je ukázat přínos destinačních karet a potenciál zavedení jednotného systému destinačních karet v České republice. Hlavního cíle je dosahováno pomocí analýzy a komparace využití destinačních karet v zahraničí a v České republice. Diplomová práce je členěna do šesti kapitol. První kapitola se zabývají vymezením pojmu a významu cestovního ruchu, faktorům ovlivňující rozvoj cestovního ruchu a specifikům trhu cestovního ruchu. Druhá kapitola je věnována marketingu cestovního ruchu, destinačnímu marketingu a charakteristice destinace cestovního ruchu. Třetí kapitole se týká pojmu destinační karta a jejího využití. Čtvrtá kapitola charakterizuje nabídku a systém fungování destinačních karet v zahraničí, na příkladu Velké Británie. V páté kapitole je popsán systém a charakterizována celková nabídka destinačních karet v České republice. U vybraných destinačních karet je následně analyzován jejich vliv na chování turistů v navštívené destinaci. Na závěr, na základě výsledků z analýz, je navrhnuto řešení jednotného systému pro koordinaci destinačních karet v České republice.
Charakteristika baru - analýza provozních činností
Pilařová, Adéla ; Hrčková, Lena (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na obecnou charakteristiku baru, jako jednoho z důležitých provozů veřejného stravování. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřené na význam nápojů pro lidský organismus, legislativní podmínky podnikání, dále pak na charakteristiku baru, možnosti vzdělávání barového personálu a Českou barmanskou asociaci. Důležitou součást práce pak tvoří analýza konkurenčního prostředí kategorie bar na obvodu Prahy 1.
Analýza stravovacích zařízení vybraných hotelů v Praze
Pilařová, Adéla ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Šilerová, Helena (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá významem stravovacích služeb hotelu a jejich charakteristikou. Významnou část tvoří profil čtyř vybraných pražských hotelů třídy 4* a 5*. Následující část obsahuje analýzu a komparaci jejich stravovacích úseků, s důrazem na vyhodnocení slabých a silných stránek. Na závěr práce je uvedeno subjektivní hodnocení jednotlivých stravovacích provozů.

Viz též: podobná jména autorů
3 Pilařová, Alžběta
1 Pilařová, Anna
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.