Název: Analýza stravovacích zařízení vybraných hotelů v Praze
Překlad názvu: Analysis of catering facilities of selected hotels in Prague
Autoři: Pilařová, Adéla ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Šilerová, Helena (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá významem stravovacích služeb hotelu a jejich charakteristikou. Významnou část tvoří profil čtyř vybraných pražských hotelů třídy 4* a 5*. Následující část obsahuje analýzu a komparaci jejich stravovacích úseků, s důrazem na vyhodnocení slabých a silných stránek. Na závěr práce je uvedeno subjektivní hodnocení jednotlivých stravovacích provozů.

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/5827

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-77209


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-11-30, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet