Název: Charakteristika baru - analýza provozních činností
Autoři: Pilařová, Adéla ; Hrčková, Lena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Práce je zaměřena na obecnou charakteristiku baru, jako jednoho z důležitých provozů veřejného stravování. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřené na význam nápojů pro lidský organismus, legislativní podmínky podnikání, dále pak na charakteristiku baru, možnosti vzdělávání barového personálu a Českou barmanskou asociaci. Důležitou součást práce pak tvoří analýza konkurenčního prostředí kategorie bar na obvodu Prahy 1.

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/302

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-77317


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-11-30, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet