Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Stravovací návyky a životní styl u studentů 3. LF UK.
Molnár, Jan ; Stránský, Miroslav (vedoucí práce)
Importance of good nutrition and eating habits is indisputable. Role of physicians as public awareness of factors to ensure proper nutrition is obvious. In terms of prevention of diseases associated with poor nutrition is necessary to take into account especially these postulates and abide by them. These are mainly adjusting energy intake dose, reduce fat intake, lower cholesterol intake, reduce consumption of simple sugar, table salt, increasing the intake of vitamin C and other protective substances increase fiber intake, increase consumption of vegetables, legumes and products cereal with a higher proportion of whole grains, increase fish consumption reduction consumption of animal foods with high fat, reduce the consumption of eggs ensure proper drinking regime, moderate consumption of alcohol products. Furthermore, it is necessary to focus on changes in technology and culinary in food production. The role of the physician is to help people change their eating, and therefore, students of medical science should follow rules proper diet and lifestyle. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Stravovací návyky a životní styl u studentů 3. LF UK.
Molnár, Jan ; Stránský, Miroslav (vedoucí práce)
Importance of good nutrition and eating habits is indisputable. Role of physicians as public awareness of factors to ensure proper nutrition is obvious. In terms of prevention of diseases associated with poor nutrition is necessary to take into account especially these postulates and abide by them. These are mainly adjusting energy intake dose, reduce fat intake, lower cholesterol intake, reduce consumption of simple sugar, table salt, increasing the intake of vitamin C and other protective substances increase fiber intake, increase consumption of vegetables, legumes and products cereal with a higher proportion of whole grains, increase fish consumption reduction consumption of animal foods with high fat, reduce the consumption of eggs ensure proper drinking regime, moderate consumption of alcohol products. Furthermore, it is necessary to focus on changes in technology and culinary in food production. The role of the physician is to help people change their eating, and therefore, students of medical science should follow rules proper diet and lifestyle. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Catering services in slovak rail transport
Molnár, Ján ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Vaško, Martin (oponent)
Účelem této práce je podat ucelený přehled o české železniční dopravě a v ní poskytovaných službách. První kapitola poskytuje úvod do problematiky společného stravování. Druhá kapitola je zaměřena na dopravní infrastrukturu na Slovensku a postavení železniční dopravy v ní. Třetí kapitola je věnována současným evropským trendům v oblasti služeb vyšší kvality v železniční dopravě. Závěrečná kapitola obsahuje analýzu služeb některých poskytovatelů služeb vyšší kvality působících v české železniční dopravě a také podává srovnání dvou nejvýznamnějších.

Viz též: podobná jména autorů
4 Molnár, Jakub
1 Molnár, Juraj
3 Molnár, Ján
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.