Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení kvality české gastronomie v Praze
Kolesniková, Radka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Diplomová práce pojednává o kvalitě gastronomických služeb v Praze. Cílem práce je zhodnotit současnou kvalitu nabízených gastronomických služeb v pražských restauracích z hlediska vnímání kvality ze strany zahraničních návštěvníků. Klíčovou částí diplomové práce je proto realizovaný primární výzkum mezi zahraničními účastníky cestovního ruchu, ze kterého vychází detekce vnímání kvality české gastronomie, odhalení řady nedostatků a následné navržení opatření za účelem zlepšení kvality poskytovaných služeb v gastronomických zařízeních v Praze. Této praktické části předchází i část teoretická, a sice přiblížení pojmu kvalita globálně i v oblasti gastronomie, metod hodnocení kvality a existujících systémů řízení kvality s možností získání certifikace. V práci jsou rovněž představeny aktuálně realizované projekty na podporu české gastronomie.
Komparace marketingové strategie vybraných cestovních kanceláří
Kolesniková, Radka ; Lechnýřová, Zuzana (vedoucí práce) ; Petrů, Zdenka (oponent)
Cílem této práce je porovnat marketingovou strategii vybraných cestovních kanceláří. Komparace je založena především na metodě pozorování a provedení mystery shoppingu. Jsou analyzovány jednotlivé složky marketingového mixu. Zjištěná "image" těchto cestovních kanceláří je ověřena dotazníkovým šetřením mezi potenciálními zákazníky. Závěrem je odhadnuta segmentace zákazníků, kterou cestovní kanceláře uplatňují a jsou stanoveny návrhy do budoucna.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.