Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Cabejšková, Tereza ; Oulehla, Jiří (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční zhodnocení společnosti Aspena, s.r.o. v rozmezí let 2015–2019. První část práce se zabývá teoretickými východisky finanční analýzy, v této části jsou popsány vybrané metody finanční analýzy. Druhá část práce se zabývá aplikováním metod finanční analýzy a jeho zhodnocením. Závěrečná část práce se věnuje návrhům na zlepšení finanční situace společnosti.
Ekonomické a finanční hodnocení společnosti s využitím metody Balanced Scorecard
Cabejšková, Tereza ; Zinecker, Marek (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá výkonností vybrané společnosti za použití metody Balanced Scorecard. Diplomová práce je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická východiska použitá pro následné zpracování tématu na vybranou společnosti jsou obsažena v první části. Dále je zde vytvořena analýza vybraného podniku prostřednictvím strategické a finanční analýza. Ve finální části diplomové práce je vytvořen návrh na zavedení metody BSC do vybrané společnosti. V rámci tohoto návrhu jsou charakterizované předpoklady společnosti, časový harmonogram, samotné strategické cíle či strategická mapa. Dále jsou zde nastíněny přínosy, ale i rizika zmíněného zavedení.
Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Cabejšková, Tereza ; Oulehla, Jiří (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční zhodnocení společnosti Aspena, s.r.o. v rozmezí let 2015–2019. První část práce se zabývá teoretickými východisky finanční analýzy, v této části jsou popsány vybrané metody finanční analýzy. Druhá část práce se zabývá aplikováním metod finanční analýzy a jeho zhodnocením. Závěrečná část práce se věnuje návrhům na zlepšení finanční situace společnosti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.