Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Metodika sestavení výživového plánu
Žitný, Vladimír ; Pavlasová, Lenka (vedoucí práce) ; Ehler, Edvard (oponent)
Bakalářská práce se zabývá metodikou sestavování výživového plánu. Vychází z nutných osobnostních i profesionálních předpokladů nutričního poradce. Popisuje navození vztahu důvěry s klienty. Základem správného sestavení výživového plánu je získání mnoha, často velmi důvěrných, informací o klientovi, jeho zdravotním stavu, stravovacích návycích, životním stylu, finanční situaci. Tyto údaje společně s výsledky diagnostických měření jsou následně zpracovány do nutričního plánu.
Tvorba ilustrativních úloh ke Standardům pro základní vzdělávání v tematickém celku Organické sloučeniny
Žitný, Vladimír ; Rusek, Martin (vedoucí práce) ; Beneš, Pavel (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá způsobem ověřování plnění očekávaných výstupů základního vzdělávání v tematickém celku Organická chemie. Na základě postupného vyhodnocování reformy českého školství vyplynul požadavek konkrétněji formulovat očekávané výstupy, což vyústilo v přípravu standardů základního vzdělávání. V teoretické části práce je zdůvodněna potřeba přípravy standardů pro přírodovědné předměty, dále je popsána metodika tvorby ilustrativních úloh pro tematický celek Organická chemie. V praktické části je popsán způsob ověřování navržených ilustrativních úloh, vyhodnocení výsledků ověřování i shrnutí názorů učitelů chemie na základních školách, kde bylo pilotní ověřování prováděno. Ze závěrů vyplývá pravděpodobná nutnost revize RVP ZV pro přírodovědné předměty i možnosti další práce v této oblasti - především tvorba dalších ilustrativních úloh.
Metodika sestavení výživového plánu
Žitný, Vladimír ; Pavlasová, Lenka (vedoucí práce) ; Ehler, Edvard (oponent)
Bakalářská práce se zabývá metodikou sestavování výživového plánu. Vychází z nutných osobnostních i profesionálních předpokladů nutričního poradce. Popisuje navození vztahu důvěry s klienty. Základem správného sestavení výživového plánu je získání mnoha, často velmi důvěrných, informací o klientovi, jeho zdravotním stavu, stravovacích návycích, životním stylu, finanční situaci. Tyto údaje společně s výsledky diagnostických měření jsou následně zpracovány do nutričního plánu.

Viz též: podobná jména autorů
2 Žitný, Vilém
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.