Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr - Založení zážitkové restaurace
Hemzová, Klára ; Havlíček, Petr (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení zážitkové restaurace v centru Brna. Práce se dělí na čtyři hlavní části. Část první popisuje cíl práce a metodiku zpracování. Část druhá obsahuje teoretické poznatky a východiska, potřebná k vytvoření podnikatelského záměru. Ve třetí části je za pomoci teoretických poznatků analyzována současná situace na trhu. Poslední část obsahuje vlastní návrhy řešení.
Marketingový audit spokojenosti zákazníků
Hemzová, Klára ; Čejka, Petr (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým auditem spokojenosti zákazníků. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy a definice související s marketingem, marketingovým auditem, marketingovým výzkumem, službami a spokojeností zákazníků. V další části je za pomoci teoretických poznatků proveden marketingový audit, dotazníkové šetření a výpočet NPS a indexu spokojenosti zákazníků. Poslední návrhová část obsahuje diskuzi výsledků a doporučení na změny.
Marketingový audit spokojenosti zákazníků
Hemzová, Klára ; Čejka, Petr (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým auditem spokojenosti zákazníků. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy a definice související s marketingem, marketingovým auditem, marketingovým výzkumem, službami a spokojeností zákazníků. V další části je za pomoci teoretických poznatků proveden marketingový audit, dotazníkové šetření a výpočet NPS a indexu spokojenosti zákazníků. Poslední návrhová část obsahuje diskuzi výsledků a doporučení na změny.
Podnikatelský záměr - Založení zážitkové restaurace
Hemzová, Klára ; Havlíček, Petr (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení zážitkové restaurace v centru Brna. Práce se dělí na čtyři hlavní části. Část první popisuje cíl práce a metodiku zpracování. Část druhá obsahuje teoretické poznatky a východiska, potřebná k vytvoření podnikatelského záměru. Ve třetí části je za pomoci teoretických poznatků analyzována současná situace na trhu. Poslední část obsahuje vlastní návrhy řešení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.