Název: Senzorické hodnocení sýrů
Autoři: Dubová, Alice
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Klíčová slova: eidamský sýr; senzorické hodnocení; výroba sýrů

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-93406


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet