Název: České kuchařské knihy 18. století
Překlad názvu: Czech cookbooks 18th century
Autoři: SOBOTKA, Roman
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 18. století; Alžběta Kateřina Koniášová; jídlo; Karel Josef Jaurnich; kuchařské knihy; Leopold Neubauer; Matěj Adam Höger; recepty; 18th century; Alžběta Kateřina Koniášová; cookbooks; food; Karel Josef Jaurnich; Leopold Neubauer; Matěj Adam Höger; recipes
Citace: SOBOTKA, Roman. České kuchařské knihy 18. století. České Budějovice, 2010. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14128

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85577


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-13, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet