Original title: České kuchařské knihy 18. století
Translated title: Czech cookbooks 18th century
Authors: SOBOTKA, Roman
Document type: Master’s theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: 18th century; Alžběta Kateřina Koniášová; cookbooks; food; Karel Josef Jaurnich; Leopold Neubauer; Matěj Adam Höger; recipes; 18. století; Alžběta Kateřina Koniášová; jídlo; Karel Josef Jaurnich; kuchařské knihy; Leopold Neubauer; Matěj Adam Höger; recepty
Citation: SOBOTKA, Roman. České kuchařské knihy 18. století. České Budějovice, 2010. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14128

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85577


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-02-13, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share