Original title:
Oblíbené typy restauračních zařízení v roce 2011
Translated title:
Popularity of Types of Gastronomical Facilities in 2011
Authors:
Vinopal, Jiří Document type: Research reports
Year:
2011
Language:
cze Series:
Tiskové zprávy CVVM, volume: OR111215 Abstract:
[cze][eng] V září 2011 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., zopakovalo některé otázky s tematikou restauračních zařízení, které jsou součástí výzkumného projektu Hospody a pivo v české společnosti, probíhajícího od roku 2004. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na preferenci typů restauračních zařízení, frekvenci a důvody jejich návštěv a pro ně typický nápoj. In September 2011 CVVM SOÚ AV ČR replicated some of the questions about gastronomical facilities, which constitute a part of research project Pubs and Beer in Czech Society that is under way since 2004. This press release maps basic results about the preferences of particular types of gastronomical facilities, motives and frequency of their attendance and typical drink.
Keywords:
Beer in Czech Society; Gastronomical Facilities; Popularity; preferences; Pubs; typical drink Project no.: CEZ:AV0Z70280505 (CEP) Note: Související webová stránka: http://www.cvvm.cas.cz
Institution: Institute of Sociology AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0204362