Název: Vliv bylinných přípravků na kvalitu kozího mléka
Překlad názvu: The influence of herbage compouns on goats milk quality
Autoři: VAZDOVÁ, Pavlína
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: funkční potraviny; koza; kozí mléko; mastné kyseliny; mléko; výživa koz; fatty acids; food goat; functional foods; goat; goat´s milk; milk
Citace: VAZDOVÁ, Pavlína. Vliv bylinných přípravků na kvalitu kozího mléka. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14795

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-80734


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-12-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet