Original title: Vliv bylinných přípravků na kvalitu kozího mléka
Translated title: The influence of herbage compouns on goats milk quality
Authors: VAZDOVÁ, Pavlína
Document type: Bachelor's theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fatty acids; food goat; functional foods; goat; goat´s milk; milk; funkční potraviny; koza; kozí mléko; mastné kyseliny; mléko; výživa koz
Citation: VAZDOVÁ, Pavlína. Vliv bylinných přípravků na kvalitu kozího mléka. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14795

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-80734


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-12-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share