Original title: Analýza stravovacích zařízení vybraných hotelů v Praze
Translated title: Analysis of catering facilities of selected hotels in Prague
Authors: Pilařová, Adéla ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Šilerová, Helena (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2008
Language: cze
Publisher: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá významem stravovacích služeb hotelu a jejich charakteristikou. Významnou část tvoří profil čtyř vybraných pražských hotelů třídy 4* a 5*. Následující část obsahuje analýzu a komparaci jejich stravovacích úseků, s důrazem na vyhodnocení slabých a silných stránek. Na závěr práce je uvedeno subjektivní hodnocení jednotlivých stravovacích provozů.

Institution: University of Economics, Prague (web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague.
Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/5827

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-77209


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of Economics, Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-11-30, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share