Název:
Obchod potravinářskými výrobky mezi ČR a Francií
Překlad názvu:
Trade of food products between France and Czech republic
Autoři:
Šembera, Martin ; Gullová, Soňa (vedoucí práce) ; Klosová, Anna (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Tato diplomová práce se věnuje obchodu potravinářskými výrobky mezi Francií a ČR. První část představuje francouzský potravinářský průmysl. Druhá část analyzuje vývoj a trendy dovozu francouzských potravin a možnosti uplatnění českých potravin na francouzském trhu. Třetí část zkoumá podmínky pro dovoz cidru, zkvašeného jablečného moštu, do ČR.This thesis aims to analyse trade of food products between France and Czech republic. The first chapter features french food industry. The second chapter analyses evolution and trends in import of french food products and possibilities for chzech food on french market. The third part prospects potential of importation of cider to Czech republic.
Klíčová slova:
Cidre; Francii; Potraviny; Cider; Food; France
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/25280