Název: Vliv různých poměrů kyselin při dokyselení moštů révy vinné
Autoři: Humaj, Jakub
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acid treatment; acids in wine; kyselina jablečná; kyselina vinná; Kyseliny ve víně; malic acid; tartaric acid; úprava kyselin

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=109290

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651441


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet