Název: Technologické možnosti využití vratků z pekařských výrob v technologii výroby piva
Autoři: Havlát, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acrylamide; akrylamid; beer; beer from bread; bread; brewery; chléb; enzymes; enzymy; malting; pivo; pivo z chleba; sladování; vaření piva

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97953

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-643153


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet