Název: Přírodní barviva a jejich aplikace v potravinách
Autoři: Výletová, Michaela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthocyanins; antokyany; betalains; betalainy; carotenoids; chlorofyl; chlorophyll; curcumin; karotenoidy; kurkumin; plant colourants; rostlinná barviva

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=99463

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-640066


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet