Název: Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
Autoři: Parkanová, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dairy starter cultures; fermentace; fermentation; jogurt; kefir; kefír; milk; mléko; probiotics; probiotika; yogurt; čisté mlékařské kultury

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=98085

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-631258


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet