Název: Využití NIR spektroskopie při kontrole jakosti šlehaného podmáslí
Autoři: Fukačová, Ludmila
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kysání; chemometrie; FT NIR; infračervená spektroskopie; kysané podmáslí (šlehané podmáslí); máslo; NIR spektroskopie

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=62926

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-628633


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet