Název: Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Autoři: Welszarová, Simona
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bourání masa; jakost masa; jakostní odchylky; masné výrobky; meat classification; meat cutting; meat deviation; meat products; meat quality; třídění masa

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=99972

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-627187


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet