Název: Porovnání nutriční a senzorické hodnoty mléčných výrobků a jejich rostlinných alternativ
Překlad názvu: Nutritional and sensory analysis of plant-based alternatives to dairy products
Autoři: Gregorová, Ema ; Doležal, Marek (vedoucí práce) ; Ilko, Vojtěch (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC-FID; obsah vápníku; senzorická analýza; stanovení bílkovin; stanovení tuku; calcium content; fat content determination; GC-FID; protein content determination; sensory analysis

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/190677

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-621217


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-20, naposledy upraven 2024-07-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet