Název: Využití techniky polymerázové řetězové reakce pro identifikace probiotik v rýžovém nápoji Makgeolli
Překlad názvu: Utilization of polymerase chain reaction technique for identification of probiotics in Makgeolli rice drink
Autoři: Drápelová, Aneta ; Trachtová, Štěpánka (oponent) ; Smetana, Jan (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace; makgeolli; PCR; polymerázová řetězová reakce; probiotika; fermentation; makgeolli; PCR; polymerase chain reaction; probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/246427

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-619861


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet