Original title:
Návrh úprav marketingového mixu ve vybrané restauraci
Translated title:
The Proposal Modification of The Marketing Mix in The Selected Restaurant
Authors:
Ryšavá, Monika ; Havíř, David (referee) ; Milichovský, František (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2024
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá úpravami marketingového mixu vybrané restaurace. Teoretická část obsahuje definici pojmů souvisejících s problematikou této práce. V analytické části je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí a vyhotoven současný marketingový mix restaurace. Součástí analytické části je marketingový výzkum ve formě mystery shopping. Poslední část práce tvoří návrhy úprav marketingového mixu.
This diploma thesis deals with modifications to the marketing mix of a selected restaurant. The theoretical part contains a definition of the concepts related to the topic of this theses. In the analytical part, an analysis of external and internal environment is performed, and the current marketing mix is determined. The analytical part includes marketing research in the form of mystery shopping. The last part of the thesis consists of proposals for modifications to the marketing mix.
Keywords:
customers; Marketing; marketing mix; mystery shopping; restaurant; SWOT analysis; Marketing; marketingový mix; mystery shopping; restaurace; SWOT analýza; zákazníci
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: https://hdl.handle.net/11012/246367