Název: Výroba agarových cukrovinek s přídavkem rostlinného extraktu
Překlad názvu: Production of agar candy with the addition of plant extract
Autoři: Kameníková, Magda ; Gross, Michal (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: agarové cukrovinky; antioxidanty; aromatické látky; GC-MS; senzorická analýza; SPME; agar confectionery; antioxidants; aromatic compounds; GC-MS; sensory analysis; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247794

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-618705


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet