Original title: Možnosti zpracování plodů méně známých druhů ovocných dřevin
Translated title: Possibilities of processing the fruit of lesser-known fruit tree species
Authors: Vachta, Jonáš ; Hudečková, Helena (referee) ; Mikulíková, Renata (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bioactive compounds; common medlar; Common quince; flowering quince; fruit; jam; jelly; sensory analysis; bioaktivní látky; džem; kdoulovec ozdobný; Kdouloň obecná; mišpule obecná; ovoce; senzorická analýza; želé

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: https://hdl.handle.net/11012/245626

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615792


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share